HANDLEDNING 2 - BETFAIR SPELBÖRSEN

KLICKA HÄR för att registrera dig med BETFAIR

  1. Betfair är för närvarande det enda licensierade spelbörsen i Sverige. Betfair är för närvarande det enda licensierade spelbörsen i Sverige. En spelbörs är nödvändig i Matched Betting eftersom det gör att vi kan satsa mot (lay/boka) ett visst resultat. För varje välkomsterbjudande kommer vi att placera en satsning hos spelbolaget och en motsvarande lay-insats hos Betfair. Det är viktigt att förstå begreppen laysatsning (bokasatning) exponering, och likviditet. När du väl har förstått dessa koncept är Matched Betting ett hyfsat lätt sött att tjäna pengar.

  2. Betfair är också en traditionell bookmaker som accepterar vanliga spel. När du går in på webbplatsen ser du menyalternativ för ODDS och SPELBÖRSEN. Se till att du navigera till spelbörsen eftersom deras Odds-webbplats inte tillåter dig att lägga laysatsningar.

   betfair_spelbörsen

  3. Laysatningar. Laysatsningar fungerar på motsatt sätt än vanliga satsningar. Med laysatsningar är det mest du kan vinna din insats, men exponeringen är hur mycket du kan förlora. Kom dock ihåg att om din bokasatsning förlorar kommer din satsning hos spelbolaget bookmaker att vinna så att du inte förlora någonting. Vi placerar alltid två motsvarande satsningar. Om din satsning vinner, trade:as alla dina pengar över till ditt spelbolagskonto. Å andra sidan, om den förlorar, föras över alla dina pengar till ditt Betfair-konto. Detta är anledningen till därför att Matched Betting kallas ibland för bonustrading.

   När du placerar en laysatsning, se till att du alltid placerar en satsning på denna höger (rosa) sida. De blå oddsen bredvid är för att slå ett vad som vanligt. Om du av misstag placerar en insats på den blå sidan kan det vara så att du har satsat på samma utfall hos både spelbolaget och Betfair, vilket betyder att du förlorar två ggr din insats om vadet förlorar. Oroa dig inte! Satsa på och boka alltid samma utfall. Man slå ett vad hos spelbolaget och boka det hos Betfair. Så lätt är det. Du kan hitta mer information om laysatsningar här.

   spelbörsen odds

  4. Exponering. Innan man placerar en laysatsning hos Betfair, lär man se till att det finns tillräckligt med pengar på Betfairkontot för att täcka exponeringen. När man placerar en satsning kan man förlora sin insats, men den potentiella avkastningen kommer att vara insatsbeloppet multiplicerat med oddsen. Om din laysatsning vinner, kommer du att vinna insatsbeloppet, men du kan potentiellt förlora ansvarsbeloppet och det är därför det hålls av spelbörsen när du placerar insatsen. Ansvarsbeloppet visas automatiskt i räknaren när du kommer in i insatsen. Glöm aldrig att det du möjligtvis ”förlorar” hos Betfair, vinner du hos spelbolaget, så pengarna riskeras ej. Du behöver bara ha tillräckligt på spelbörskontot att täcka exponeringen.

  5. Likviditet. Direkt under oddsen på Betfair oddsbörsen finns ett belopp som visar hur mycket pengar finns tillgängligt. Detta måste vara åtminstone samma som beloppet för din satsning hos spelbolaget, annars kan inte vadet matchas. Likviditeten är det beloppet som är tillgängligt för dig att satsa på. Det är det beloppet som andra människor har lagt till de angivna oddsen men är ännu oöverträffade. Likviditeten visas på oddsmatcher (under kolumnen Avail.) och under oddsen på Betfair. Dessa siffror kan ändras snabbt. Ett bra tips är att hålla sig till stora evenemang som t ex stora fotbollsmatcher som spelas på samma dag, där det alltid finns pengar tillgängliga att matcha på de oddsen.

  6. Ibland placerar man en laysatsning och hela eller en del av beloppet inte matchas. Om detta händer, få inte panik! Det är lätt att avhjälpa om du följer den här guiden.

  7. Registrera dig hos Betfair nu, men sätt inte in några pengar än. När du sätter in, se till att du anger denna kampanjkod FEO213 eftersom du sedan får en återbetalning på 450 kr om din första laysatsning förlorar.

  Om du känner dig lite överväldigad just nu och inte är säker på att du förstår exakt hur detta fungerar, oroa dig inte. Vi guidar dig genom varje steg. För det första erbjudandet, följ bara våra detaljerade anvisningar och så snart som helst kommer du att ha gjort mellan 175 och 500 kr i vinst från bara ditt första erbjudande.

  HANDLEDNING 3: TJÄNA 225 TILL 600 KR