BWIN

VIKTIGT: Läs denna introduktion till matched betting innan du accepterar den här oddsbonusen. Börja inte om du inte har minst 2000 kr att spela med. Kom ihåg att så länge du följer instruktionerna noggrant är detta riskfritt.

STEG 1: SKAPA ETT BETFAIR-KONTO

Det första du behöver göra är att registrera dig hos ett spelbörs (lägg inte in några pengar än). För närvarande är Betfair det enda licensierade spelbörs i Sverige. Vi använder alltid spelbolaget för att placera vår satsning och Betfair för att boka spelet (lägga bokasatsning/bokaspelet). Dessa två satsningar slår ut varandra (förutom en liten förlust) så att vi får behålla bonuspengarna som vinst. När du registrerar dig hos Betfair, ange FE0213 i Kampanjkod-fältet eftersom du sedan kommer att få en extra bonus på 450 kr från Betfair. Detta betalas ut som återbetalning om din första layinsats förlorar med Betfair.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG HOS BETFAIR

STEG 2: SKAPA EN BWIN-KONTO

Nu måste du skapa ett konto med bookmaker. För detta första erbjudande kör vi Bwin. Se till att du registrerar dig med länken nedan för att säkerställa att du får bonusen. Sätt in 250kr så får du bonuspengarna omedelbart och så blir sitt saldo 500 kr. Nu börjar äventyret!

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG HOS BWIN

STEG 3: HITTA ODDS SOME MATCHAR

Efter att registreringsprocesserna är klar börjar det roliga! Öppna oddsmatcheren. Denna programvara kommer i största sätt att göra jobbet åt dig. Det är våra online verktyg som gör Matched Betting snabb och lönsam. Vi måste hitta ett urval där du kan placera en satsning hos Bwin och en motsvarande lay-satsning med Betfair oddsbörs på samma evenemang med odds så nära som möjligt. Det kallas också för att boka ett spel. Man lägger ett spel hos ett spelbolag och boka det på oddsbörsen. Bokaspelet slår ut 95% av risken från ditt spel hos spelbolaget och gör bonuspengarna till vinst åt dig.

Välj Bwin på All Bookmakers-menyn. Klicka på filter. Under Min. Odds anger 1,7. Kryssa på Limit Sports och välj Football. Kryssa på Limit Market Type och Välj Match Odds (1X2) och välj Betfair under Limit Exchange. Dina filter ska se ut så här:

null

Händelserna presenteras i ordning på hur nära speloddsen och layoddsen är. Därför är linjen överst det mest lönsamma matchning för dig. Ett betyg på 98% betyder att du kommer att hålla 98kr av varje 100kr satsning du placerar. Detta innebär vanligtvis en liten förlust men kommer att mer än täckas av bonuspengarna. Det är därför att en bonus på 250kr kommer att resultera i en vinst på 175 till 225 kr. Detta är ett exempel på oddsen som finns tillgängliga idag:

Bwin_matches

I det här exemplet kommer jag att använda Sheffield United mot Arsenal-spelet. Vi rekommenderar i allmänhet matcher över 95% där det är möjligt men det kommer inte att göra någon stor skillnad för din vinst om du går något lägre. Det är också en bra idé att gå på stora spel när du kan och jag föredrar att gå på spel som startar de närmaste dagarna så att jag inte behöver vänta så länge för att avsluta erbjudandet.

STEG 4: BERÄKNING AV BOKSPELSSUMMAN

Vi vet redan att insatsbeloppet hos Bwin kommer att vara 500kr, men nu när man har valt ett evenemang måste man ta reda på vad boka-insatsen kommer att bli. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 500 kr som "Spelinsats", speloddsen from Bwin och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering.

Bwin_calculator

Detta visar oss att bokspelssumman kommer att vara 494,82 kr. Det belopp vi behöver i Betfair för att täcka denna boka-insats är 484,92 kr. Begreppet ”exponeringen” kan vara svårt att förstå i början. För närvarande är den viktiga punkten att boka-insatsen är hur mycket du kommer att placera för bokaspelet och exponeringen är hur mycket du behöver ha på Betfair-kontot för att täcka det. Det bästa sättet att förstå det är att tänka på en boka-satsning som motsatsen till en vanlig satsning. Med ett odds på 3,0 kan du potentiellt vinna 300 kr om du placerar en insats på 100 kr. Därför om du placerar en motsvarande boka-satsning kan du potentiellt förlora 300 kr, varför spelbörsen håller dessa pengar reserverade som "exponering".

Om en lay-satsning vinner, vinner du bokspelsumman
Om en lay-satsning förlorar, förlorar du exponeringsbeloppet.


Det finns mer information här. Även om du bara kan lita på siffrorna som kalkylatorn ger dig, är det värt att ta sig tid att lära sig det när du först har förstått det här konceptet. Teorin som ligger bakom Matched Betting är egentligen väldigt enkelt.

Från kalkylatorn kan man också se att oavsett resultatet i spelet kommer jag att göra en liteb förlust på 29,92 kr. Det här är bra eftersom jag redan har fått bonusen på 250 kr.

Eftersom exponeringen är det belopp som jag behöver i Betfair för att placera lay-insatsen, kommer jag nu att lägga in minst 1072,32 kr. (Jag rekommenderar att lägga in lite extra eftersom oddsen kan förändras något).

STEG 5: PLACERA TILLBAKA- OCH LÄGSPEL

Nu måste du navigera till den valda matchen på både Bwin och Betfair Oddsbörs. Om du har problem med att hitta dem, hittar du bara spelet med sökfunktionen som finns på båda sidorna. När du har hittat det valda spelet väljer du det valda resultatet och så kommer du att få upp din spelkupong. Lägg 500 kr-insatsen med Bwin men bekräfta inte den ännu. Gå till Spelbörsen-webbplatsen på Betfair, du kommer att märka att spelet har en blå sida och en rosa sida. Med lay-satsningar placerar du alltid din insats på den högra rosa sidan. Bekräfta nu din 500 kr Bwin satsningen följt av Betfair lay-insatsen.

Nu behöver du bara vänta på att spelet ska spelas. Om ditt vad förlorade hos Bwin, bra gjort! Du är ursprunglig insättning plus din vinst kommer nu att finnas på Betfair-kontot. Du är fri att ta ut dessa pengar, men vi rekommenderar att du håller dem där du kan använda dem för att köra din nästa bonus. Om ditt Bwin vad vann är det fortfarande OK. Du behöver bara placera en satsning till innan du kan ta ut pengarna. Du kommer också att få en återbetalning på 450 kr från Betfair för din första förlorande insats som nästan tredubblar dina vinster!

STEG 6: SLUTFÖRA OMSÄTTNINGEN

Om din Bwin-insats vann, kommer du nu att ha en balans på minst 800 kr i BWIN. Eftersom det omsättningskravet är tre gånger (Bonus + Insättning) och du redan har placerat ett spel på 500 kr, behöver du bara placera en annan satsning med hela ditt saldo på 1000 kr och du är klar med detta erbjudande.

Följ nu samma process igen men den här gången använder du hela ditt Bwin-saldo som spelsumman, alltså lägga hela saldot på et vad och boka det.

  1. Hitta en bra match på oddsmatcharen.
  2. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 500 kr som "Spelinsats", speloddsen from Bwin och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna. Räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering.
  3. Hitta samma vad hos Betfair oddsbörs och slå in bokspelssumman (Lay Stake) från räknaren till höger (rosa) sida på Betfair.
  4. Bekräfta båda satsningarna.
Oavsett resultat nu är du klar med detta erbjudande. Din totala vinst är dina bonuspengar (250 kr) minus de små förlusterna från dina satsningar. Om din första Betfair bokaspel förlorad får du ytterligare 450 kr som en återbetalning. Sammanlagt kommer din vinst att vara mellan 225 och 600kr.

Grattis till din första vinst med Matched Betting i Sverge! Jag rekommenderar att du laddar ner och fyller i det här kalkylbladet för att hålla reda på dina vinster. Även om det är en relativt liten vinst, förhoppningsvis börjar du förstå konceptet. De flesta av erbjudandena (över 20!) på webbplatsen är värda minst 500 kr och vissa är värda mycket mer så det är definitivt värt att hålla sig till det. Komplettera ytterligare två eller tre till välkomstbonusar så kommer du snart bli duktig på detta!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ALL BONUSAR