COMEON

KLICKA HÄR FÖR ATT SKAPA KONTO HOS COMEON  
Minimumodds: 2.0
Omsättning: 8 ggr bonus + insättning (ackumulatorspel med minst två utfall)
Nödvändig kapital: 3500 kr
Vinst: 100 till 350 kr

Bonusen måste omsättas på ackumulatorspel med minst två utfall och minimumodds på minst 2,0 Man har sextio dagar på sig att avklara erbjudandet.
 
    1. Klicka på länken ovan och skapa konto med hjälp av din BankID. Välj oddsbonusen och sätt in 100 kr. Bonuspengarna ska läggas till omedelbart.

    2. För att boka ett ackumulatorspel behöver man boka både spel var för sig. Därför att det är viktigt att välja två matchar som spelas vid olika tider och överstiger ej varandra. För att börja med bokar vi bara första matchen. Förlorar den är vi redan klara. Vinner den så bokar vi den andra matchningen. Använd detta kalkylblad för att räkna ut hur mycket man behöver boka på varje spel. Mer information på detta ämne finns att läsa här.

    3. Öppna Oddsmatcheren Välj Comeon från rullgardsmenyn. Hitta två matchingar som ska spelas på olika tider. Man vill gärna ha en timme på sig efter att den första matchen har spelats klart för att boka den andra matchen. Välj de två utfallen hos ComeOn. Se till att de finns på spelkupongen som ett ackumulatorspel och att oddsen på hela spelkupongen ligger på minst 2,0. Skriv in 500r som insats och bekräfta spelet.

    4. Fyll in de blå fälten på kalkylbladet med spel samt boka-oddsen. Skriv in 500 kr i “Back Stake”-fältet. Boka nu din första satsning med Betfair bokspelssumman från "ideal stake". Om detta första vad förlorar är du nu klar med bonuserbjudandet. Om detta vinner bokar du sedan det andra utfallet med insatsen från kalkylbladet.

    5. Om en eller båda satsningar förlorade är du nu klar med detta bonuserbjudande. Om båda vinner måste du placera ytterligare satsningar tills du har nått 4000 kr i omsättning eller om du lyckas förlorar alla pengar från ComeOn till ditt Betfair-konto.