888Sport

KLICKA HÄR för att registrera dig med 888Sport

Minimumodds: 1,8
Omsättning: 8 x Bonus
Nödvändigt kapital: 4100 kr (förutsatt odds på 2,0 och full satsning)
Vinst: 300 till 470 kr

Vänligen noterat att på grund av de nya vadslagningsreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om du tidigare har slutfört 888Sports-anmälan före 1a januari 2019. Du har 60 dagar på dig att slutföra detta erbjudande.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Sätt in 100 kr och bonusen på 500 kr ska läggas till omedelbart.

  2. Öppna Oddsmatcheren. Välj 888Sport på rullgardinsmenyn. Klicka på Filter. Ställ in Min. Odds till 1,8, begränsa Sport till Football, begränsa Maket Type till Match Odds (1X2) och begränsa Exchange till Betfair så att det ser ut så här:

   888Filters

   Klicka på Apply Välj nu ett spel med ett högt Rating (Värde) (minst 95%).

   Högre odds kommer att öka möjligheten att din BACK-satsning förlorar och att din LAY-satsning (ditt s.k. bokaspel) vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika omsättningen och dina pengar (inklusive vinsten) kommer att vara tillgängliga för uttag på ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära att du ha högre risk dvs att du behöver mer pengar att täcka bokaspelet, så om du bara har 4100 kr kapital, hålla dig till odds så nära 1,8 som möjligt men inte lägre. Glöm inte att dina pengar ej riskeras; förlorar du hos 888Sport så vinner du hos Betfair och vice versa.

  3. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 600 kr som "Spelinsats", speloddsen from 888Sport och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering.

  4. Hitta din valda match på både 888Sport och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är desamma som oddsmatcharen. Om det har ändrats något, antingen hitta en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 600 kr-insats med 888Sport. Placera motsvarande bokasatsningen (med lägsta insats från kalkylatorn) med Betfair. Detta placeras alltid på höger sida på PINK mot resultatet eller laget du stödde med bookmaker. Kontrollera att din BACK BET (satsningen hos 888Sport) är bekräftad och att din Betfair LAY BET (bokasatsningen) matchas.

  5. Om ditt vad förlorar med 888Sport är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 570 kr i vinst. Om det vann med 888Sport, fortsätt med nästa steg.

  6. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen rekommenderar vi att du lägger hela saldot på en satsning så nära minimumoddsen 1,8 som möjligt. Om det vinner igen måste du placera ytterligare satsningar tills totalsumman av dina baksatsningar är 4000 kr. Det är bara att fortsätta använda oddsmatcharen att hitta vad med ett värde över 95%. Även om du måste slutföra hela omsättningen, dvs 4000 kr i spel, bör du fortfarande tjäna minst 300 kr.

  7. Dra ut dina pengar från ditt 888Sport-konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna från dina kvalificerande satsningar.