BET365

KLICKA HÄR för att registrera dig med BET365  

Minimumodds: 1.2
Omsättning: 1 ggr insättning
Nödvändigt kapital: 4000 kr
Vinst: 600 till 750 kr

Notes: Den här välkomstbonusen fungerar annorlunda från de flesta. Istället för en insättningsbonus, Bet365 erbjuder en freebet då man får betta sin insättning en gång, så får man en freebet (gratisspel). Hos Bet365 kallas det för spelkrediter. Med en freebet får man avkastningen från sitt vad men inte insatsen tillbaka. Det är enkelt att göra kring 700 kr eller mer i riskfri vinst från denna välkomstbonus genom att slå bara två vad. Följ instruktionerna nedan noggrant. På grund av spelregeringen i Sverige som skedde vid årsskiftet är det möjligt att köra den här bonusen igen, även om du redan har ett Bet365 -konto som öppnades innan den 1a januari.
 
  1. Klicka på länken ovan, skapa ett konto hos Bet365 och sätt in 1000 kr. Först måste vi betta vår 1000 kr insättning en gång för att kvalificera oss för gratisspelet.

  2. Navigera till vår oddsmatchere. Välj Bet365 på rullgardinsmenyn. Klicka på filter. Ställ in minimumoddsen till 1,2. Ange 1000 kr för minimumlikviditet och begränsa oddsbörs till Betfair. Välj nu ett spel med ett högt betyg på minst 97%. Det borde gå lätt att hitta nära odds eftersom Bet365 har bland de bästa oddsen av alla spelbolag. Välj gärna en satsning med låga odds för att hålla ner exponeringen man behöver på Betfair -kontot. Det spelar ingen roll om man lyckas föra över de pengarna tills oddsbörsen eller ej i detta fall.

  3. Lägg ditt 1000 kr spel på Bet365 genom att slå in insatssumman på spelkupongen så här och tryck på Spela, den gula knappen. Hitta samma match eller utfall på Betfair oddsbörsen och trycka på de rosa bokaoddsen. Slå in layinsatsen i fältet ”Erbjud insatsen” och placera ditt boka spel genom att trycka på ”Placera spel”. Layinsatsen borde vara kring 950 kr.

  4. Efter att denna match har spelats klart, får man 1000 kr i spelkrediter. Det du gör nu är att du lägger hela 1000 kr freebet på ett spel med högre odds, minst 3,0, och boka det som Freebet SNR i räknaren för att garantera samma vinstmarginal oavsett resultat från bonusen.

  5. Navigera till vår oddsmatchare. Välj Bet365 på rullgardinsmenyn. Klicka på filter. Ställ in minimumoddsen till 3,0 och maximaloddsen till 10,0. Ange 1000 kr för minimumlikviditet och begränsa oddsbörs till Betfair. Välj nu ett spel högt upp på listan. Glöm inte att ju högre odds man väljer, desto mer pengar man behöver på Betfair -kontot i utbyte mot spelet.

  6. Öppna räknaren för att räkna ut din layinsats. Bet Type i detta fall är Free Bet SNR. Back stake är 1000 kr, din insats. Back odds får man från Bet365 spelkupongen och Lay odds är de bokaoddsen man hittade på Betfair oddsbörs.

  7. Din vinst visas nu och är detsamma oavsett resultatet. Notera att ”Liability” är din exponering, alltså pengarna som behövs att täcka laysatsningen hos oddsbörsen. Om inte du har tillräckligt med kapital för att boka spelet som du hittade med oddsmatcharen, välj istället ett spel med lägre odds. Med sådana här freebets bör man gör mer vinst ju högre odds man kör. Det spelar ingen roll om man lyckas trade:ar över pengarna till oddsbörsen eller ej i detta fall. Vi gör samma vinst hur som helst.

  8. Hitta din valda match på Bet365 och klicka på oddsen för att få fram spelkupongen. Slå in 1000 kr i insatsfältet och kryssa på ”Använd spelkrediter”. Lägga spelet genom att klicka på spela. Hitta samma match eller utfall på Betfair oddsbörsen och trycka på de rosa bokaoddsen, sedan slå in bokainsatsen du fick från räknaren i insatsfältet och placera ditt bokaspel. Dubbelkolla att hela din layinsatsning matchades.

  9. Nu är det bara att vänta tills att matchen har spelats klart. Hur som helst är du nu klar med Bet365 välkomstbonusen. Lyckades du då trade:ar över alla pengar till ditt oddsbörskonto, är det bara att gå vidare och läs instruktionerna som förklarar nästa bonus. Om du vann pengar in i ditt Bet365 -konto, behöver du att göra ett uttag på hela summan först. Beroende på oddsen du hittade bör du ha gjort cirka 700 kr i vinst.