BETHARD

KLICKA HÄR för att registrera dig med BETHARD


Minimumodds: 1,8
Omsättning: 8 ggr Bonus
Nödvändigt kapital: 9000 kr (förutsatt odds på 1,8 och hela omsättning)
Vinst: 600 till 950 kr

Notes: Tack vare de nya spelreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om du redan körde Bethards välkomstbonus före 1 januari 2019. Man har 60 dagar på sig att slutföra omsättningen från den dagen man börjar.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Insätt 1000 kr och 1000 kr bonus ska läggas till omedelbart.

  2. Bethard finns tyvärr inte ännu på vår oddsmatchare, men det går lätt att hitta odds som matchar själv.. Följ denna guide för att lära dig hitta bra matchningar. Håll dig helst till stora evenemang som engelska, italienska eller spanska fotbollsmatcher.

  3. Hitta en matchning med nära odds på både Bethards sida samt Befairs oddsbörs. Se till att oddsen är 1,8 eller högre. Kom ihåg att högre odds kommer också att innebära högre exponering på Betfair (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 9000 kr kapital, håll dig vid odds så nära 1,8 som möjligt men inte lägre.

  4. Sök på vår räknare. Ange 2000 kr som odds och ange BACK och LAY oddsen som du hittade för att beräkna din layinsats och exponering.

  5. Lägg ditt 2000 kr vad hos Bethard och boka det genom att lägga ditt bokaspel hos oddsbörsen. Kontrollera alltid att ditt vad är bekräftad hos spelbolaget och att din Betfair laysatsningen matchades innan du gå vidare.

  6. Om din satsning förlorar med Bethard är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 950 kr i vinst. Om den vann med Bethard, fortsätt med nästa steg.

  7. Vi rekommenderar att du lägger hela saldot på ditt andra vad Om det också vinner måste du placera ytterligare satsningar tills summan av dina vad är 8000 kr. Även om du måste slutföra omsättningen bör du fortfarande göra en vinst på minst 600 kr.

  8. Ta ut pengar från ditt Bethard-konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonussumma minus de små förlusterna från dina vad.