BETWAY

KLICKA HÄR för att registrera dig med BETWAY


Minimumodds: 1,75
Omsättning: 6 ggr bonus
Nödvändigt kapital: 7000 kr (förutsatt odds på 1,75 och hela omsättning)
Vinst: 650 till 950 kr

Notes: Vänligen noterat att man måste göra sin första insättning med bankkort för att kvalificera sig för bonusen. Sätter man in pengarna med Trustly eller någon som helst annan betalningsmetod får man ej välkomsterbjudandet. Tack vare de nya spelreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om man tidigare har slutfört Nordicbets välkomsterbjudande före den 1a januari 2019. Du har 60 dagar på dig att slutföra erbjudandet.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Sätt in 1000 kr med bankkort och en bonus på 1000 kr ska läggas till omedelbart.

  2. Öppna Oddsmatcheren. Välj Betway på rullgardinsmenyn. Klicka på Filter. Ställ in Min. Odds till 1,8, begränsa Sport till Football, begränsa Market Type till Match Odds (1X2) och begränsa Exchange till Betfair.

  3. Välj nu ett spel med ett högt värde, helst minst 95%. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Betway förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 9000 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,75 som möjligt men inte lägre.

  4. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 2000 kr som "Spelinsats", speloddsen from Betway och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering. Bokspelsumma är det beloppet du anger hos Betfair när du placerar laysatsning. Exponering är det beloppet du behöver på ditt Betfair-konto för att kunna placera laysatsningen.

  5. Hitta din valda match på både Betway och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma som oddsmatcharen. Om de har förändrats något, hitta antingen en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 2000 kr-insats med Betway. Placera motsvarande laysatsningen (med layinsatsen, alltså LAY STAKE från kalkylatorn) hos Betfair. Detta placeras alltid på den rosa sidan på höger mot samma resultat eller laget du stödde hos Betway. Dubbelkontrollera att ditt vad hos Betway är bekräftad och att din Betfair laysatsning har matchats.

  6. Om ditt vad förlorar med Betway, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 950 kr i vinst. Om det vann med Betway, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen rekommenderar vi att du lägger hela saldot på ditt andra vad. Om det vinner igen måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 6000 kr. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande tjäna minst 650 kr.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt Betway -konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.