COOLBET

KLICKA HÄR FÖR ATT SKAPA KONTO HOS COOLBET


Minimumodds: 1,5
Omsättning: 6 ggr bonus
Nödvändigt kapital: 3750 kr (förutsatt odds på 1,5 och hela omsättning)
Vinst: 350 till 475 kr

Tack vare de nya spelreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om du tidigare har slutfört CoolBets välkomsterbjudande före den 1a januari 2019. Du har 60 dagar på dig att slutföra erbjudandet.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Välj oddsbonusen, sätt in 500 kr och en bonus på 500 kr ska läggas till omedelbart.

  2. CoolBet finns för närvarande inte på vår oddsmatchare. Det är hyfsat enkelt att hitta nära matchningar själv, men vid denna punkt rekommenderar vi att man skaffa en oddsmonkey subscription. Såväl som den snabbaste oddsmatcharen som finns så har de ett stort utbud av Matched Betting verktyg som är absolut nödvändig om man vill tjäna pengar när alla välkomstbonusar har kompletterats. Om du registrerar dig via min länk kostar det inget för dig, men jag får en liten provision som hjälper mig att hålla denna webbplats fri. De erbjuder också en full återbetalning inom 30 dagar om du inte är helt nöjd med det.

  3. Hitta odds hos CoolBet som ligger nära layoddsen på Betfair och är högre än 1,5. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Coolbet förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 3750 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,5 som möjligt men inte lägre.

  4. Öppna räknaren. Slå in 350 kr som back stake (insats) och sedan skriv in BACK and LAY odds (spel respektiv boka-oddsen) för att räkna ut LAY stake and LIABILITY (bokainsats samt exponering).

  5. Placera din 1000 kr satsning hos CoolBet och motsvarande lay satsning hos Betfair Dubbelkolla att vadet bekräftats och att din laysatsning matchades.

  6. Om ditt vad förlorar med CoolBet, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 950 kr i vinst. Om det vann med CoolBet, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen rekommenderar vi att du lägger hela saldot på ditt andra vad.Om det vinner igen måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 3000 kr. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande tjäna minst 350 kr.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt CoolBet -konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.