HAJPER

KLICKA HÄR för att registrera dig med HAJPER

Minimumodds: 1,6
Omsättning: 10 ggr bonus + insättning
Nödvändigt kapital: 21 000 kr (förutsatt odds på 1,6 och hela omsättning)
Vinst: 0 till 950 kr

Notes: Eftersom omsättningskraven är ganska höga vid denna oddsbonus, finns det en chans att man inte göra mycket vinst om man åker på hela omsättning. Bonusen är ändå värt att köra. Förlorar man sin första eller andra satsning så gör man god vinst. Bonusen är ändå värt att köra. Förlorar man sin första eller andra satsning så gör man god vinst.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Se till att välja oddsbonusen och inte kasinobonusen. Sätt in 1000 kr och en bonus på 1000 kr ska läggas till omedelbart.

  2. Hajper finns för närvarande inte på vår oddsmatchare så du måste hitta odds som matchar manuellt.. Det är ju väldigt enkelt och är värt att lära sig eftersom du efter en stund kommer att hitta att du inte ens behöver oddsmatcharen. Det är så enkelt som att lägga upp en flik med dagens fotbollsmatcher på Hajper till vänster sidan av datorskärmen och Betfairs odds till höger, och jämföra de. Följ denna guide för att lära dig hitta bra odds.

  3. Hitta odds hos Hajper som ligger nära layoddsen på Betfair och är högre än 1,6. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Hajper förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 21 000 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,6 som möjligt men inte lägre.

  4. Klicka på ikonen till vänster om ditt valda spel på oddsmataren för att öppna räknaren. Ange 2000 kr i bookmaker-insatsfältet, klicka på CALCULATE så kommer det att räkna ut din layinsats och exponering. LAY STAKE är det beloppet du anger hos Betfair när du placerar laysatsning (och det belopp du kommer att vinna om din laysatsning vinner.) LIABILITY är din exponering, dvs det beloppet du behöver på ditt Betfair-konto för att kunna placera laysatsningen.
  5. Hitta din valda match på både Hajper och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma som oddsmatcharen. Om de har förändrats något, hitta antingen en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 1500 kr-insats med Hajper. Placera motsvarande laysatsningen (med layinsatsen, alltså LAY STAKE från kalkylatorn) hos Betfair. Detta placeras alltid på den rosa sidan på höger mot samma resultat eller laget du stödde hos Hajper. Dubbelkontrollera att ditt vad hos Hajper är bekräftad och att din Betfair laysatsning har matchats.

  6. Om ditt vad förlorar med Hajper, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 950 kr i vinst. Om det vann med Hajper, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen rekommenderar vi att du lägger hela saldot på ditt andra vad. Om det vinner igen måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 20 000 kr. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande ha gått jämnt ut.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt Hajper -konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.