MR GREEN

CLICK HERE TO SIGN UP WITH Mr GREEN  

Minimumodds: 3,5
Omsättning: ingen
Nödvändigt kapital: 3000 kr (förutsatt att oddsen inte är högre än 4,0)
Vinst: 300 till 400kr

För detta erbjudande kommer Mr Green att fördubbla din vinst (exklusive insatser) om ditt första vad vinner. Vi kan garantera vinst utav detta erbjudande genom att beräkna de förbättrade oddsen, skriva in de i Räknaren, och sedan beräkna bokaoddsen som normalt och boka spelet.
 
  1. Registrera dig med Mr Green och sätt in 500kr. Använd länken ovan för att säkerställa att du får bonusen.

  2. Öppna Oddsmatcharen. Klicka på Filter. Ställ in Min. Odds till 3,0. Ställ in Max Odds till 5,0. Begränsa Sport till Football, begränsa Exchange till Betfair så att det ser ut så här:

   filters
  3. Klicka på "Apply". Nu väljer du en match med högt värde (Rating):

   mrGreen
  4. När du har hittat en bra matchning måste du väl räkna ut de nya oddsen att spela på. Vi kommer att skriva in de nya, högre oddsen i Räknaren och boka spelet. Det vi behöver göra är att fördubbla oddsen och subtrahera ett. Vi subtraherar ett för att räkna in det faktumet att 100% vinstbonusen inte inkluderar insatsen dvs att insatsen inte blir fördubblat, bara vinstmarginalen. Till exempel här fördubblar vi oddsen (3,8 x 2) och subtraherar 1 och detta kommer att ge oss 6,60 som de nya tillbaka oddsen. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 500 kr som "Spelinsats", speloddsen och boka-oddsen. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering.

   MrGreenCalc
  5. I det här exemplet är bokainsatsen 868,42kr och pengarna som krävs i Betfair Spelbörsen 2475 kr.. Placera din insats I det här exemplet kan du se att vad som än händer kommer vi att göra en vinst på 325 kr.

  6. Hitta din valda matchning på både Mr Green och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma. Om de har ändrats något, antingen hitta en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 500kr-insats med Mr Green. Placera motsvarande bokaspelet hos Betfair med bokasatsningen från Räknaren (placera alltid på denna blå, högra sida). Dubbelkolla att din satsning hos Mr Green är bekräftad och att ditt bokaspel hos Betfair har matchats .

  7. När denna satsning har avgjort är du klar med detta erbjudande.