NORDICBET

KLICKA HÄR FÖR ATT SKAPA KONTO HOS NORDICBET


Minimumodds: 1,8
Omsättning: 8 ggr bonus
Nödvändigt kapital: 9000 kr (förutsatt odds på 1,5 och hela omsättning)
Vinst: 600 till 950 kr

Vänligen noterat att på grund av de nya spelreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om du tidigare har slutfört Nordicbets välkomsterbjudande före den 1a januari 2019. Du har 60 dagar på dig att slutföra erbjudandet.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID.

  2. Öppna Oddsmatcheren. Välj Nordicbet på rullgardinsmenyn. Klicka på Filter. Ställ in Min. Odds till 1,8, Begränsa Idrott till Fotboll, Begränsa Marknadstyp till Match resultat (1X2) och sedan Begränsa Oddsbörs till Betfair.

  3. Välj nu ett spel med ett högt värde, helst minst 95%. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Nordicbet förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 9000 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,8 som möjligt men inte lägre.

  4. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 2000 kr som "Spelinsats", speloddsen from NordicBet och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på BERÄKNA och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering. Bokspelsumma är det beloppet du anger hos Betfair när du placerar laysatsning. Exponering är det beloppet du behöver på ditt Betfair-konto för att kunna placera laysatsningen.

  5. Hitta din valda match på både Nordicbet och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma som oddsmatcharen. Om de har förändrats något, hitta antingen en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 2000 kr-insats med Nordicbet. Placera motsvarande laysatsningen (med layinsatsen, alltså LAY STAKE från kalkylatorn) hos Betfair. Detta placeras alltid på den rosa sidan på höger mot samma resultat eller laget du stödde hos Nordicbet. Dubbelkontrollera att ditt vad hos Nordicbet är bekräftad och att din Betfair laysatsning har matchats.

  6. Om ditt vad förlorar med Nordicbet, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gått plus med cirka 950 kr. Snyggt! Om det vann med Nordicbet, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen. För att ha bästa chansen att lyckas föra över all dina pengar till oddsbörsen rekommenderar vi att du lägger hela ditt saldo på ditt andra vad. Om den andra satsningen vinner också måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 8000 kr. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande tjäna minst 600 kr.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt Nordicbet-konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.