REBELBETTING - VALUEBETTING

RebelBetting
KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION  

  1. Registrera dig med RebelBetting med hjälp av länken ovan. RebelBetting är inte billig men deras mjukvara är väldigt imponerande och kommer att ge dig goda vinster över tid..

  2. Installationen är mycket enkel. Välj de marknader du vill fokusera på. Jag håller mig bara till fotboll och 3-vägs- och Over / Under-marknaderna men många fler är tillgängliga:

   ValueBetting Options

  3. Välj sedan de spelbolagen som finns tillgängliga i Sverige. Du kommer att upptäcka att majoriteten av värdeodds kommer att finnas hos Bet365, 888Sports, Interwetten, Bwin och SvenskaSpel även om andra dyker upp ofta. Fler spelbolag läggs till i programvaran hela tiden.

   Valuebetting Bookmakers

  4. Därefter anger du din totala spelkasse. Det här är väldigt viktigt. Om du ställer in rätt spelkasse minskar risken avsevärt. Programvaran kommer automatiskt att beräkna din insats beroende på din spelkasse, procentsatsen för insatsen och oddsen.

  5. Huvudskärmen uppdateras ständigt med de senaste värdesatsningarna. För att placera en insats, välj bara händelsen och klicka på Bet. Du kan ställa in bookmaker-integrationer som tar dig direkt till spelsidan och gör att du kan placera spelet snabbt.

   ValueBettingMain

  6. Alla dina spel kan loggas in i BetTracker med ett klick. BetTracker ger dig detaljerad insikt om din vinst, förväntat vinst och avvecklade / ouppgjorda satsningar. Om du är van vid att logga in varje satsning i ett kalkylblad kommer du omedelbart att känna igen de stora tidsbesparande fördelarna. Detta är resultaten från mina första 70 satsningar med bankrulle inställd på 50 000 kr. Grafen högst upp visar din aktuella vinst i jämförelse med din förväntade vinst.

   BetTracker

  7. Det är viktigt att förstå att detta INTE är ett riskfritt system och det tar lite tid. Du kommer oundvikligen att möta långa förlorande streck såväl som långa vinnande streck. Med värdesatsning letar du efter långsiktig lönsamhet. Din förväntade vinst beror på storleken av din spelkasse och hur mycket tid du kan avsätta.

  8. Mjukvaran kan laddas ner på mobil och detta kan göra att du kan placera många satsningar även om du inte är på din dator. Tidigare resultat indikerar att om du placerar cirka 30 satsningar per dag, kommer du med tiden att visa en genomsnittlig avkastning på mellan 10% och 20% per månad.


    KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION