SPEEDYBET

KLICKA HÄR för att registrera dig med SPEEDYBET


Minimumodds: 1,8
Omsättning: 16 ggr bonus
Nödvändigt kapital: 34000 000 kr (förutsatt odds på 1,8 och hela omsättning)
Vinst: 200 till 1900 kr

Notes: Med denna bonus är det viktigt att veta att, om ens första vad vinner, så räknas hela saldot hos Speedybet som bonuspengar, och då gäller en 500 kr maximalinsats. Följ instruktioner nedan noggrant. Man har 60 dagar på sig att spela klart bonusen.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Sätt in 2000 kr och en bonus på 2000 kr ska läggas till omedelbart.

  2. Speedybet finns för närvarande inte på vår oddsmatchare så du måste hitta odds som matchar manuellt. Det är ju väldigt enkelt och är värt att lära sig eftersom du efter en stund kommer att hitta att du inte ens behöver oddsmatcharen. Det är så enkelt som att lägga upp en flik med dagens fotbollsmatcher på Speedybet sida till vänster av datorskärmen och oddsbärsens odds till höger, och jämföra de. Följ denna guide för att lära dig hitta bra odds.

  3. Hitta odds hos Speedybet som ligger nära layoddsen på Betfair och är högre än 1,8. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Speedybet förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 18 000 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,8 som möjligt men inte lägre.

  4. Klicka på ikonen till vänster om ditt valda spel på oddsmatcharen för att öppna räknaren. Ange 4000 kr i bookmaker-insatsfältet, klicka på CALCULATE så kommer det att räkna ut din layinsats och exponering. LAY STAKE är det beloppet du anger hos Betfair när du placerar laysatsning (och det belopp du kommer att vinna om din laysatsning vinner.) LIABILITY är din exponering, dvs det beloppet du behöver på ditt Betfair-konto för att kunna placera laysatsningen.

  5. Hitta din valda match på både Speedybet och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma som oddsmatcharen. Om de har förändrats något, hitta antingen en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 4000 kr-insats med Speedybet. Placera motsvarande laysatsningen (med layinsatsen, alltså LAY STAKE från kalkylatorn) hos Betfair. Detta placeras alltid på den rosa sidan på höger mot samma resultat eller laget du stödde hos Speedybet. Dubbelkontrollera att ditt vad hos Speedybet är bekräftad och att din Betfair laysatsning har matchats.

  6. Om ditt vad förlorar med Speedybet, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 1900 kr i vinst. Om det vann med Speedybet, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen men glöm inte att du måste hålla dig till 500 kr satsningar. Fortsätt spela och boka samma utfall som vanligt tills du antingen lyckas föra över alla pengarna till ditt Betfair -konto, eller tills du komplettera omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 32 000 kr. Även om du åker på hela omsättningen bör du ha gjort ungefär 200 kr i vinst.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt Speedybet -konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.