UNIBET

KLICKA HÄR för att registrera dig med UNIBET


Minimumodds: 1,4
Omsättning: 6 ggr Bonus
Nödvändigt kapital: 14000 kr (förutsatt odds på 1,4 och hela omsättning)
Profit: Vinst: 1300 till 1900 kr

Notes: Vänligen noterat att på grund av de nya spelreglerna i Sverige är detta erbjudande för närvarande tillgängligt för alla spelare, även om du tidigare har slutfört Unibets välkomsterbjudande före den 1a januari 2019. Du har 60 dagar på dig att slutföra erbjudandet.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med din BankID. Sätt in 2000 kr och en bonus på 2000 kr ska läggas till omedelbart.

  2. Öppna Oddsmatcheren. Välj Unibet på rullgardinsmenyn. Klicka på Filter. Ställ in Min. Odds till 1,4, begränsa Sport till Football, begränsa Market Type till Match Odds (1X2) och begränsa Exchange till Betfair.

  3. Välj nu ett spel med ett högt värde, helst minst 95%. Högre odds kommer att öka möjligheten att din satsning hos Unibet förlorar och din laysatsning vinner. Detta är idealiskt eftersom du kommer att undvika hela omsättningen och alla dina pengar (inklusive vinsten) kommer att trade:as över till ditt Betfair-konto så snart spelet är avgjort. Notera att högre odds kommer också att innebära högre exponering (pengar du behöver i utbytet mot spelet) så om du bara har 7000 kr kapital, håll dig vid oddsen så nära 1,4 som möjligt men inte lägre.

  4. Öppna räknaren. Välj speltyp "Normal". Ange 4000 kr som "Spelinsats", speloddsen from Unibet och boka-oddsen från Betfair. Ange boka-avgift (hos Betfair är det 5%). Klicka på beräkna och räknaren kommer att ange din bokspelsumma samt exponering. Bokspelsumma är det beloppet du anger hos Betfair när du placerar laysatsning. Exponering är det beloppet du behöver på ditt Betfair-konto för att kunna placera laysatsningen.

  5. Hitta din valda match på både Unibet och Betfair och kontrollera att oddsen fortfarande är detsamma som oddsmatcharen. Om de har förändrats något, hitta antingen en ny match eller beräkna om med de nya oddsen. Placera och bekräfta din 4000 kr-insats med Unibet. Placera motsvarande laysatsningen (med layinsatsen, alltså LAY STAKE från kalkylatorn) med Betfair. Detta placeras alltid på den rosa sidan på höger mot samma resultat eller laget du stödde hos Unibet. Dubbelkontrollera att ditt vad hos Unibet är bekräftad och att din Betfair laysatsning har matchats.

  6. Om ditt vad förlorar med Unibet, är du nu klar med detta erbjudande och borde ha gjort cirka 1900 kr i vinst. Om det vann med Unibet, fortsätt med nästa steg.

  7. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen rekommenderar vi att du lägger hela saldot på ditt andra vad. Om det vinner igen måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 12000 kr. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande tjäna minst 1300 kr.

  8. Dra ut eventuella pengar från ditt Unibet-konto och gå vidare till nästa erbjudande. Din vinst är din bonus minus de små förlusterna som visades i räknaren när du la dina satsningar.