TIPWIN

KLICKA HÄR FÖR ATT SKAPA KONTO HOSS TIPWIN


Minimumodds: 1,5
Omsättning: 10 ggr bonus
Nödvändigt kapital: 11 000 kr (förutsatt odds på 1,5 och hela omsättning)
Profit: 500 to 950 kr

Innan man får sin bonus krävs det att man verifiera sitt konto genom att ladda upp sina id-dokument på ”Mina dokument”. Enligt bonusvillkoren är den maximala insatsen som räknas mot omsättningskravet 1000 kr, så se till att inte slå något vad högre än så.
 
  1. Klicka på länken ovan och registrera dig med Tipwin. Ladda upp dina dokument och efter de är godkända sätt in 1000 kr för att få en bonus på 1000 kr.

  2. No Account Bet finns tyvärr inte på vår oddsmatchare än så länge. Du får antingen hitta nära odds själv eller gå med på oddsmonkey . De har ett stort utbud av oddsmatchare, räknare, och andra oddsverktyg som hjälper en att fortsätta tjäna pengar omgående. Var snäll och klicka på min affilatelänk eftersom då får jag en liten kommission som hjälper att hålla denna sida gratis. De erbjuder desstom en full återbetalning inom trettio dagar om inte du är väl nöjd med tjänsten. Klicka på denna länk för att ta redo på hur man kan maximera sin inkomst med Oddsmonkey.

  3. Hitta en matchning mellan Tipwins spelodds och Betfair oddsbörsens boka-odds och se till att oddsen ligger på minst 1,8. Glöm inte att, ju högre bokaodds du väljer desto högre exponeringen kommer att bli, dvs den summan du behöver på Betfair-kontot för att boka spelet. Om du bara har 11 000 kr i kapital, höll dig till odds så nära 1,5 som möjligt.

  4. Öppna räknaren. Skriv in 1000 kr som spelinsats, speloddsen från Tipwin samt motsvarande boka-oddsen från Betfair. Räknaren visar då din bokspelssumma samt exponering

  5. Lägg ditt 1000 kr spel hos Tipwin och ditt motsvarande bokaspel hos Betfair. Dubbelkolla att spelet har accepterats och att bokaspelet matchats.

  6. Följ steg 2 till 4 igen. För den andra satsningen upprepa du exakt samma process. Hitta ett bra vad då oddsen är nära, lägga 1000 kr på det och boka det på Betfair. Du har nu bettat ut hela ditt saldo på två stycken 1000 kr vad. Om båda satsningar förlorar syns alla dina pengar inkluderad vinsten på ditt Betfair-konto. Om ett eller båda vinner måste du placera ytterligare satsningar tills du har slutfört omsättningen, dvs att totalsumman av dina satsningar når 12 000 kr, eller lyckas föra över alla pengar till Betfair-kontot. Även om du måste slutföra hela omsättning bör du fortfarande tjäna minst 500 kr.

  7. Nu är det dags att dra ut eventuella pengar från ditt Tipwin-konto och se på nästa välkomstbonusen. Din vinstmarginal är din bonus minus en del förluster från alla satsningar som du la och sedan bokade.