VÄRDEBETS

Värdeoddsbetting är en vanlig princip i sportspel där du placerar spel som har en högre chans att vinna än vad oddsen erbjuds av spelbolaget.

Att identifiera värdeodds innebar traditionellt att studera statistik eller ha en djupgående kunskap om ett visst lag, evenemang eller marknad. Sedan inträde av spelbörser är det möjligt att spåra ett spelbolags odds i förhållande till spelbörsens odds för att identifiera situationer då det finns möjligheten att betta på högre odds än vad chansen egentligen är att ditt vad vinner. Eftersom oddsbörsens oddsen bildas av folkmassens visdom kan de snabbt ändras när viktig information förekommer. Det finns ofta en fördröjning mellan oddsbyte hos oddsbörsen och spelbolaget vilket kan leda till potentiella värdeodds på spelbolaget.

Det finns många professionella spelare som kan vara konsekvent lönsamma över tid med dessa metoder. Tack och lov finns det avancerade mjukvaruapplikationer såväl som webbplatser med detaljerad statistisk analys som kan identifiera värdeodds för oss eller åtminstone ge en liten fördel över bookmakaren. Innan du kastar alla dina pengar i det och börjar föreställa dig vad du kan spendera med din nya inkomstström finns det några viktiga faktorer som du måste ta hänsyn till.

    1. Värdebets kommer inte alltid att vinna. Faktum är att många kommer att förlora. När du börjar kan det hända att du inte bara är olönsam utan också tappar pengar. Du kommer oundvikligen att uppleva långa förlora körningar såväl som stunder då du vinner mer ofta. Nyckeln är att förstå att med tanke på tillräckligt med tid och satsningar kommer din vinst att börja stiga ungefär i linje med din förväntade vinsten.

    2. Att identifiera värdebets kan vara mycket tidskrävande. Det finns webbplatser som BetDynamo som ger dig djupgående statistik för att hjälpa dig identifiera värdeodds och har visat sig framgångsrik, men vi rekommenderar programvaran RebelBetting ValueBetting eftersom det gör det hårda arbetet för dig och gör att du kan placera ett stort antal av spel mycket snabbt.

    3. Lita inte på "instinkt". Många spelare kommer att se vissa odds och, med liten motivering, tror de är på en vinnare. Detta är en av de faktorer som gör bookmakarna så lönsamma. RebelBetting ValueBetting-programvaran har visat sig fungera över tid med exakta siffror för förväntat värde och lönsamhet.

    4. Många spelare kommer att se vissa odds och, med liten motivering, tror de är på en vinnare. Detta är en av de faktorer som gör bookmakarna så lönsamma. RebelBetting ValueBetting-programvaran har visat sig fungera över tid med exakta siffror för förväntat värde och lönsamhet. Till skillnad från matched betting lägger du inte eller satsar på alla tillgängliga resultat så det finns en inneboende risk.

    5. Bra spelkassehantering är avgörande. Detta hjälper dig att minska risken och se till att du inte tar slut på pengar om du ligger lite bak efter bara några vad.